EK wielrennen primeur in samenwerking tussen Flanders Classics en MAES Pils

EK wielrennen primeur in samenwerking tussen Flanders Classics en MAES Pils

Road  04/09/2024

Vanaf komende winter zal MAES Pils official partner zijn van de Wereldbeker veldrijden en main partner van de Telenet Superprestige. Brouwer Alken-Maes zet zo z’n schouders onder de Flanders Classics veldritwinter en zal dat blijven doen tot en met de winter van 2026 – 2027. De samenwerking gaat verder op de weg. 

Tot en met 2027 zal MAES Pils Main Partner zijn van de wegwedstrijden van Flanders Classics. In het voorjaar gaat het om Omloop het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs en De Brabantse Pijl. Het partnership zet zich ook door naar de Flanders Classics Summer Races Ronde van Limburg, Brussels Cycling Classic en Vlaamse Druivenkoers. 

Een partner die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, die een rijke geschiedenis in de sportwereld heeft en fans en supporters kan samenbrengen, sluit perfect aan bij het Flanders Classics DNA
Tomas Van Den Spiegel, CEO Flanders Classics

Tomas Van Den Spiegel, CEO Flanders Classics: “Een partner die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, die een rijke geschiedenis in de sportwereld heeft en fans en supporters kan samenbrengen, sluit perfect aan bij het Flanders Classics DNA. Met het EK wielrennen in Limburg zetten we deze nieuwe samenwerking meteen op de kaart.” 

Etienne Bachellier, Marketing Director: “De koers brengt mensen bij elkaar. Of het nu langs het parcours of op televisie is, samen met je maten en makkers de koers volgen vanop de eerste rij is onvergetelijk. Als brouwer zijn we trots dat MAES, met of zonder alcohol, samen met Flanders Classics deel uitmaakt van die mooie momenten en het koersplezier van alle maten. Van het EK wielrennen tot de cyclocross, en van voorjaarsklassiekers tot zomerkoersen: we zijn erbij om mee onvergetelijke momenten te maken!” 

Tratnik haalt het voor Politt op Elisabethlaan
Lees meer | Tratnik haalt het voor Politt op Elisabethlaan
TUDOR wordt officiële timekeeper van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers
Lees meer | TUDOR wordt officiële timekeeper van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers
Claim jouw digitale goodiebag langs het parcours van Omloop het Nieuwsblad
Lees meer | Claim jouw digitale goodiebag langs het parcours van Omloop het Nieuwsblad
Volg de start van het voorjaar in ’t Kuipke of via de livestream
Lees meer | Volg de start van het voorjaar in ’t Kuipke of via de livestream